Servicii imobiliare pentru cumpărători

servicii de consultanță și intermediere imobiliară în vederea cumpărării sau închirierii de imobile.
Rezultatele căutării
Servicii imobiliare cumpărători
Servicii imobiliare cumpărători

Case Dumbravita vă oferă servicii de consultanță și intermediere imobiliară în vederea cumpărării sau închirierii de imobile (apartamente, case, terenuri, spații comerciale, spații de depozitare, spații de producție).

Vrei să închiriezi sau să cumperi un apartament, o casă sau un teren, dar nu știi exact în ce va consta procesul de tranzacționare a proprietății imobiliare și ți-e teamă să nu te păcălești? Te vom ajuta indiferent dacă în final nu vei cumpăra prin intermediul agenției noastre.

Facem toate demersurile necesare pentru ca tranzacția de cumpărare să fie dusă la final: căutare și filtrare oferte, prezentare, tur al pieței, evaluare imobil, negociere preț, suport juridic și în finanțare.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi vom prelua totul.


Dacă doriți vă vom contacta noi. Vă rugăm completați formularul de mai jos (nu durează mai mult de 1 min) și în cel mai scurt timp, veți fi contactat/ă, pentru a vă da toate detaliile de care aveți nevoie. 

 • Puteți selecta mai multe localități. Pentru desktop/laptop folosiți tasta Ctrl.
 • Completarea câmpului nu este obligatorie.

 • Punctaj review-uri

 • Ultimele review-uri

  Recomand

  5,0 scor
  17/11/2019

  Vă mulțumim pentru efortul pe care l-ați depus în găsirea casei dorite, începând cu vizionarea locațiilor și până la finalizarea actelor. Recomand cu căldură serviciile Case Dumbrăvița!

  Sorin Albu

  Happy

  4,0 scor
  31/10/2019

  Apreciez implicarea lui si dorinta lor de a-mi gasi un apartament conform nevoilor mele, nu doar sa incheie o afacere

  Oana

  Închiriere apartament

  5,0 scor
  07/10/2019

  Am închiriat un apartament prin Case Dumbrăvița. Apreciez sfaturile pe care le-am primit de la voi, pentru că mi-ați făcut alegerea mult mai usoară.

  Dana A.

  Felicitări

  5,0 scor
  03/09/2019

  Case Dumbrăvița ne-au făcut să ne simțim încrezători și confortabil în lungul și dificilul proces de cumpărare a unei case. Mulțumim.

  Alexandra Tamas

  Multumit

  4,0 scor
  12/08/2019

  Echipa de la Case Dumbrăvița a făcut o muncă extraordinară ajutându-mă să cumpăr prima mea casă. Seriozitatea și profesionalismul este ceea ce caut de la un agent imobiliar. Case Dumbravița au fost conform așteptărilor mele, motiv pentru care îi recomand cu plăcere.  

  Marian
 • Adaugă un review

Comparare anunțuri