Servicii de design interior

Iți oferim servicii de design interior conform dorințelor tale
Rezultatele căutării

Servicii design interior

Servicii design interior
Design interior

Merită să plătesc un designer pentru amenajarea unui apartament sau a unei case? Dacă banii nu sunt o mare problemă și te poți încadra în buget, merită din plin. Diferența între ce poți obține tu cu cunoștințe limitate în domeniu și ce poate face un designer bun este semnificativă . În plus, nu vei lua în calcul o mulțime de detalii și îți va lua foarte mult timp un astfel de proiect.

Designul de interior este o meserie care se învață în timp. În plus e nevoie de talent pentru așa ceva. Când te apuci să îți faci singur designul interior al casei sau apartamentului, nu vei ști ce materiale să folosești , de unde să le cumperi, vei avea probleme cu găsirea echipelor de constructori, nu vei ști cum să combini culorile și cum să valorifici optim spațiile .

Costurile pe care le poate avea un proiect de design interior diferă destul de mult , în funcție de serviciile oferite și de complexitatea proiectului. Prețurile variază între 20€/mp și 100€/mp.

Dacă sunteți hotărâți să apelați la designer, ar fi bine să o faceți încă din faza de proiect a casei sau cel târziu în faza de construcție la roșu a casei/apartamentului. Dacă o faceți mai târziu , lucrurile se complică și cresc costurile datorate modificărilor structurale cerute de proiectul de design.

Îți oferim servicii de design interior conform dorințelor tale. Primești un proiect la cheie și iți amenajezi casa fără bătăi de cap. Ai incluse soluții pentru mobilă, plan de lumini, decorațiuni și finisaje etc.. În funcție de planul de design pe care îl vom agrea, vei primi:

– simulare realistă a camerei amenajate (3D);
– desenele mobilierului la comandă;
– vizita designerului;
– planul de mobilare (2D);
– consultanță pentru finisaje;
– planul de prize și lumini;
– decorațiuni;
– lista de cumpărături;
– selecție de obiecte (2D);
– revizii incluse.
Comparare anunțuri