Dezvoltator Imobiliar

Adresa: Dumbrăvița, timiș, Strada Conac nr. 10
Mobil: 0722123456
Telefon: 0722123456
Contactează-ne

Suntem un dezvoltator imobiliar de succes din județul Timiș, cu o experiență de 12 de ani pe în acest domeniu. Avem până în acest moment 8 proiecte finalizate și 4 proiecte în lucru. Vă oferim garsoniere noi și apartamente decomandate, de 2 și 3 camere, în Dumbrăvița.

 

DESCRIERE ANSAMBLU
Ansamblul rezidențial este un proiect imobiliar rezidențial amplu din Dumbrăvița, de calitate premium, dezvoltat cu capital propriu.
Conceput de către o echipă consacrată formată din arhitecți, ingineri constructori, designeri de interior, designeri ambientali cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, ansamblul rezidențial vă oferă construcții sigure și durabile.

 

Dezvoltator imobiliar Dumbravita

* Imaginile prezentate au caracter orientativ. Apartamentele din complexul rezidențial se predau nemobilate.

 

Stadiu: În construcție.
Termen de finalizare: 2021

 

Ansamblul rezidențial este format din 4 clădiri, are spațiu verde amenajat pe 29% din suprafața terenului și se află pe strada Nicolae Mariș la numărul 99.
Cu un total de 64 apartamente ansamblul rezidențial este structurat în clădiri cu regim de înălțime mic (P+2E).
Acesta va dispune de un parc poziționat central cu o suprafață de 500 mp, de adăpost și de locuri de parcare supraterane și subterane.

Ansamblul rezidențial beneficiază de toate utilitățile necesare: gaz, apă, energie electrică, internet, televiziune. Proiectul este gândit pentru a oferi deplină intimitate locatarilor: blocurile au parcări private. Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de construcție, ușile de acces in bloc sunt prevăzute cu videointerfon, casa scării este luminoasa, și spațiosa.

 

Apartamentele se predau la cheie, fiind dotate și finisate cu: gresie, faianță, parchet, centrală termică individuală pe gaz (Viessman/ Vaillant), geamuri termopan. Ușile de intrare în apartament sunt metalice, de foarte bună calitate, iar ușile de interior sunt importate din Germania.

Apartamentele au structuri decomandate iar finisajele sunt de maximă calitate: gresie și faianță premium, parchet laminat 10 mm Kronospan, geamuri termopan cu tâmplărie PVC, obiecte sanitare Ideal Standard.
Fiecare proprietar al ansamblului rezidențial va beneficia și de servicii post-vânzare, prin care va putea obține informațiile necesare în rezolvarea chestiunilor administrative.

 

FACILITĂȚI
– Barieră
– Zonă de relaxare
– Teren de sport
– Spații verzi
– Locuri parcare subterane și supraterane
– Loc de joacă
– Iluminat stradal
– Curte cu acces securizat

 

REGIM DE ÎNĂLȚIME
Parter + 2 etaje.

 

VECINĂTĂȚI
Având o priveliște extraordinară spre Pădurea verde este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc un cămin, o casă nouă aproape de natură și la 5 minute de centrul orașului!

 

DATE TEHNICE ANSAMBLU
– Structura de rezistență este alcătuită din pereți, stâlpi, grinzi și plăci din beton armat.
– Pereții de compartimentare exteriori se vor executa din zidărie de cărămidă de 30 cm termoizolată cu pachetul de termosistem cu vată bazaltică de 10 cm.
– Pereții despărțitori dintre apartamente se vor executa din zidărie de cărămidă cu grosimea minimă de 30 cm din cărămidă cu goluri.
-Izolație termica exterior va fi făcută cu vată bazaltică de 10 cm.
-Ferestrele sunt din tâmplărie PVC profile Salamander cu geam tripan.
-Ușile de acces în apartamente sunt uși metalice marca Megadoor cu toc și pervaz exterior metalic profilat și ramforsat și prag profilat înclinat. Foaia de ușă are o structură metalică îmbrăcată cu 2 plăci MDF și izolație interioară cu polistiren, rezultând astfel o izolație excelentă atât termică cât și fonică. Sistemul de închidere este monobloc cu 2 zăvoare în 3 puncte și 4 bolțuri fixe pe partea cu balamalele, având un înalt grad de siguranță.

 

Descriere podele:
– Bucătărie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.
– Baie: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.
– Holuri: gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.
– Terasele: gresie ceramică de exterior rezistența la îngheț cu dimensiuni de cca 30×30 sau o altă dimensiune.
– Pardoseli parchet living și dormitoare: parchet laminat cu grosime de 10 mm și plinte de aceeași culoare care se va alege din variantele propuse de către dezvoltator.

 

Utilități:
– Telefon
– CATV
– Gaz
– Canalizare
– Apa
– Curent electric

 

Descriere utilități și contorizare:
– Contor apă individual situat pe casa scării la fiecare nivel;
– Contor gaz individual situat lângă ușa de intrare apartament conform proiectului tehnic;
– Contor individual energie electrică monofazată, situat în spațiile tehnice special realizate în acest scop la fiecare nivel;
– Canalizarea blocurilor se va conecta la sistemul de canalizare centralizat al localității;
– Partea de internet și TV va fi pregătită astfel încât furnizorii vor avea posibilitatea conectării fiecărui apartament.

 

FINISAJE SI BUGETE ANSAMBLU
Ușile de interior sunt marca Jeld Wen au o structură cilindrică-RSPK care oferă o stabilitate ridicată și o izolare fonică bună (greutatea suprafeței este de aproximativ 15 kg/mp). Finisajul Duritop este o suprafață stratificată cu mai multe straturi impregnate cu rășini termoizolante, care este potrivită pentru sarcini mari datorită densității superioare a suprafeței și rezistenței la abraziune

 

Finisaje bucătărie:
• gresie
• faianța
Descriere finisaje bucătărie:
– Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, montată de la înălțimea de cca. 90 cm până la înălțimea de cca. 150 cm de la nivelul pardoselii (un brâu de aprox. 60 cm înălțime și pe lungimea blatului de bucătărie), se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator
– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.

 

 

Finisaje baie:
• obiecte sanitare
• gresie
• faianța
Descriere finisaje baie:
– Plăci ceramice cu dimensiuni de cca. 30×60, până la înălțimea de 2,10 m de la nivelul pardoselii pe toți pereții băii care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator.
– Gresie ceramică cu dimensiuni de cca. 60×60 sau 120×20 care se vor alege din variantele propuse de către dezvoltator
– Vas de WC montat pe perete, suspendat și lavoar din gama Ideal Standard sau similar, material ceramic porțelanat culoare alb;
– Rezervorul de apă pentru WC este de tip îngropat livrat cu structură și echiparea de către Ideal Standard sau similar;
– Cada de baie acryl de culoare albă 170×75 cm furnizată de Ideal Standard sau similar;
– Cabina de duș 90×90 poziționată pe pardoseală cu rigolă de scurgere;
– Bateriile pentru lavoar și cada de baie sunt tip monocomandă, cromate, cu nivel de zgomot redus și sistem de consum redus de apă furnizate de Ideal Standard sau similar pentru toate tipurile de camere de baie și grupuri sanitare.

 

 

Zugrăveli, culoare alb, cu vopsele lavabile de interior la pereți și tavane în camera de zi, dormitor/dormitoare, baie, bucătărie, vestibul și grup sanitar unde este cazul.

 

Sistem incălzire:
• centrala termica
• calorifere
Descriere sistem incălzire:
– Instalațiile termice sunt din țeavă de polipropilenă PP, cu sistem de distribuție arborescent.
– Centrală termică proprie Vaillant sau Veissman sau ceva similar de 24KW.
– În fiecare cameră se va monta câte un radiator conform indicilor termici, iar în băi se va monta radiator tip scăriță.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ
Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar.

 

Skype: dezvoltator

Contactează-ne

Programați o vizionare?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.

Comparație imobile