How To Find Us

Dumbrăvița, Saturn, 19/2

Orar:

faceți clic pentru a activa zoomul
loading...
Nu am găsit rezultate
Tip hartă Hartă rutieră Satelit Hibrid Teren Locația mea Ecran complet Anteriorul Următorul
Rezultatele căutării

Imobiliare Case Dumbrăvița

Dumbrăvița, Saturn, 19/2
Telefon: 0799-560.470
Skype:dradovan

Căutați proprietăți de vânzare sau de închiriat în Timișoara și împrejurimi? Imobiliare Case Dumbrăvița vă oferă serviciile sale, atât în domeniul imobiliar dar și în cateva domenii conexe. Noi vă vom ajuta să vindeți un imobil sau să închiriați un imobil, să gestionați proprietățile deja închiriate, să renovați o casă sau un apartament pe baza unui proiect de design interior, să faceți mobilierul la comandă, să vă amenajați & întrețineți grădina, să faceți un foraj de apa la adâncime medie și mare etc.

 

Dacă doriți să construiți o casă, vă ajutăm să faceți proiectul de arhitectură, să obțineți certificatul de urbanism și autorizația de construcție și putem coordona și superviza toate lucrările de construcție până la faza finală de intabulare și evenual apartamentare a imobilului.

 

Căutați anunțurile pe pagina noastră casedumbravita.ro. Vă vom ajuta să găsiți casa dvs. de vis în doar câteva secunde.

 

Oferim clienților cunoștințele noastre cu privire la aspectele legate de cumpărarea sau vânzarea unui imobil. Aceste informații vă vor ajuta să căutați casa mult dorită sau să luați decizii cu privire la investițiile imobiliare pe care le puteți face în județul Timiș. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare!

Contactează-ne!

Comparare anunțuri