Rezultatele căutării

Calcul costuri construcție casă, achiziție teren, costuri notariale

CALCULATOR COSTURI CONSTRUCȚIE CASĂ 2020

Te-ai întrebat vreodată cât costă construcția unei case? Venim în ajutorul tău și îți oferim un formular de calcul al costului total (cost casă și teren). Calculul se face în timp real. Poți schimbă datele introduse iar calculul se reface în mod automat. Dacă dorești, formularul îți poate trimite la o adresa de email, detaliile calculelor taleMai mult.

 

CALCULATOR COST PROIECT CASĂ SI AUTORIZAȚIE DE CONSTRUCȚIE 2020

Te întrebi cât te-ar costă proiectul și autorizația de construcție a unei case? Folosește calculatorul de mai jos pentru a estima aceste costuri. Costul total include costurile cu avizele necesare obținerii autorizației de construcție (avize și acorduri de la companiile de apă, canal, gaz, curent, sănătatea populației, mediu, protecția civilă etc.) costul studiului geotehnic și costul proiectului tehnic. Mai mult.

 

CALCULATOR COSTURI ACHIZIȚIE TEREN 2020

Plănuiești să achiziționezi un teren nou și vrei să te documentezi mai bine în privința cheltuielilor pe care le implică? Calculatorul de mai jos îți poate face o imagine generală despre costurile de achiziție ale unui teren. Există multe variabile ce trebuie luate în calcul, motiv pentru care va rugăm să luați aceste valori cu titlu estimativ. Mai mult.

 

CALCULATOR TAXE NOTARIALE PRIMA CASĂ 2019

Calculatorul de taxe notariale calculează toate costurile încheierii unui contract de vânzare-cumpărare a unui bun imobil (apartament, garsonieră, casă sau teren) prin notariat, folosind creditul prima casă. Mai mult.

 

CALCULATOR TAXE NOTARIALE CREDIT IPOTECAR 2019

Calculatorul de taxe notariale calculează toate costurile încheierii unui contract de vânzare-cumpărare a unui bun imobil (apartament, garsonieră, casă sau teren) prin notariat, folosind creditul ipotecar. Mai mult.

 

CALCULATOR TAXE NOTARIALE PERSOANE FIZICE 2019

Calculatorul de taxe notariale calculează toate costurile încheierii unui contract de vânzare-cumpărare a unui bun imobil (apartament, garsonieră, casă sau teren) prin notariat, în cazul persoanelor fizice. Mai mult.

 

CALCULATOR TAXE NOTARIALE PERSOANE JURIDICE 2019

Calculatorul de taxe notariale calculează toate costurile încheierii unui contract de vânzare-cumpărare a unui bun imobil (apartament, garsonieră, casă sau teren) prin notariat, în cazul persoanelor juridice. Mai mult.

close

Abonează-te la newsletter!


Vei primi nouăți și diverse articole din domeniul imobiliar, sfaturi pentru construcția și amenajarea casei. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos.

Comparație imobile