Rezultatele căutării

Analiză imobiliară apartamente Dumbrăvița Timiș, 2019

Postat de Radovan pe 12/01/2020
0

Am analizat anunțurile cu vânzările de apartamente din Dumbrăvița, jud. Timiș, de pe site-ul Publi24. Informațiile brute au fost prelucrate dar nu sunt 100% exacte. În anunțuri apar multe erori intenționate și neintenționate ale propietarilor. Un exemplu ar fi suprafață utilă a apartamentului care deseori include și suprafață teraselor, balcoanelor sau chiar și curtea în cazul în care apartamentul este la parter. Suprafață utilă este suma tuturor suprafețelor încăperilor, fără a lua în considerare grosimea pereților și cuprinde: camera de zi, dormitoarele, băile, bucătăria, spațiile de depozitare și de circulaţie din interiorul locuinței. În suprafață utilă nu sunt incluse suprafețele logiilor, balcoanelor, teraselor etc.

Cu siguranță sunt apartamente din Dumbrăvița nelistate pe acest site. Mulți dezvoltatori își promovează apartamentele pe propriile site-uri sau prin agențiile imobiliare, unele având chiar exclusivitate la vânzare. Totuși informația este suficientă pentru a ne face o imagine generală despre prețul mediu, prețul pe mp etc. Datele au fost preluate și analizate în perioada 10/12 – 14/12/2019.
300 este numărul aproximativ de apartamente listate pe Publi24. Numărul lor este practic mai mare, pentru că există anunțuri în care proprietarii dețin spre vânzare mai multe apartamente, dar au un singur anunț.

Analiza imobiliara. Apartamente Dumbravita, procent numar camere
Apartamente Dumbravita, procent numar camere

23.500.000€ este valoarea totală a imobilelor, dar practic valoarea totală a apartamentelor este mult mai mare.
76.000€ este valoarea medie a unui apartament, distribuția prețurilor pe tipuri de apartamente fiind aproximativ următoarea:

Analiza imobiliara. Pret mediu per apartament Dumbravita
Pret mediu per apartament Dumbravita

64mp este suprafață medie utilă per apartament.

Analiza imobiliara. Numar mp, per tip apartamente Dumbravita
Numar mp, per tip apartamente Dumbravita

1.200€/mp este prețul mediu pe mp de suprafață utilă. Acesta variază între 730€/mp și 1.800€/mp.

Analiza imobiliara. Pret mediu pe mp apartamente Dumbravita
Pret mediu pe mp apartamente Dumbravita

67% din apartamente sunt noi sau aproape noi fiind construite în 2018 și 2019.

Comentează cu contul de Facebook

Comparație imobile