Detalii legate de finisaje interioare
Peste peretii interiori de caramida va fi aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ciment si glet. In final, ei se vopsesc cu vopsele lavabile in culoarea alba. La cerere, se pot aplica vopsele lavabile de orice culoare.
Toate tavanele vor fi placate cu o structura de gips-carton, cu placi de grosime 12,5 mm iar in bai vor fi folosite placi antiumezeala. placa peste etaj, va fi izolata cu vata minerala de grosime 20 cm si folie anticondens.
Instalatia electrica, termica si sanitara este cuprinsa in sapa si in pereti. Sapa se toarna mecanizat si este elicopterizata, fiind perfect neteda si egala in toate incaperile.
Casa scarii este finisata si se poate construi in varianta ceruta de client, cu balustrada din lemn, fier forjat sau alte materiale
 

Detalii legate de instalatiile electrice
Instalatia electrica este realizata din conductor de cupru tras prin tub flexibil din pvc ignifug iar in varianta la cheie cuprinde tabloul de sigurante, prizele, intrerupatoarele, prizele TV si Internet, conform proiectului de instaltii electrice si totodata conform cerintelor clientului.

Detalii legate de instalatiile sanitare si termice
In varianta la cheie, instalatia sanitara contine toate tevile si conductele necesare, distribuitoarele, centrala termica, caloriferele cat si obiectele sanitare: vas WC suspendat, rezervor incastrat, vana, cabina dus, baterie, lavoar, baterie. Instalatia termica este formata conducte din cupru izolat.

Tamplaria
Tamplaria ferestrelor si usilor exterioare este realizata din profile PVC de 5 camere cu geam tripan (3 sticle). In varianta la cheie se vor monta pervazele interioare si exterioare.