How To Find Us

Dumbrăvița, Saturn, 19/2

Opening Hours

click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Imobiliare Case Dumbrăvița

Dumbrăvița, Saturn, 19/2
Skype:dradovan

Căutați proprietăți de vânzare sau de închiriat în Timișoara și împrejurimi? Imobiliare Case Dumbrăvița vă oferă serviciile sale, atât în domeniul imobiliar dar și în cateva domenii conexe. Noi vă vom ajuta să vindeți un imobil sau să închiriați un imobil, să gestionați proprietățile deja închiriate, să renovați o casă sau un apartament pe baza unui proiect de design interior, să faceți mobilierul la comandă, să vă amenajați & întrețineți grădina, să faceți un foraj de apa la adâncime medie și mare etc.

 

Dacă doriți să construiți o casă, vă ajutăm să faceți proiectul de arhitectură, să obțineți certificatul de urbanism și autorizația de construcție și putem coordona și superviza toate lucrările de construcție până la faza finală de intabulare și evenual apartamentare a imobilului.

 

Căutați anunțurile pe pagina noastră casedumbravita.ro. Vă vom ajuta să găsiți casa dvs. de vis în doar câteva secunde.

 

Oferim clienților cunoștințele noastre cu privire la aspectele legate de cumpărarea sau vânzarea unui imobil. Aceste informații vă vor ajuta să căutați casa mult dorită sau să luați decizii cu privire la investițiile imobiliare pe care le puteți face în județul Timiș. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare!

Contact Us

Compare Listings